Zelfstandig adviseur RegioBank

RegioBank Zelfstandig Adviseur

Goed nieuws. RegioBank is nu ook bij u in de buurt. Vanaf 1 maart 2017 is Aastad Adviesgroep uit Almelo Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voortaan kunt u daar dus terecht voor al uw financiële zaken. Zowel voor verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenadvies als voor uw bankzaken. Zowel particulier als zakelijk.

Direct naar onze RegioBank pagina ⇐

RegioBank, de buurtbank waar u zich onmiddellijk thuis voelt
RegioBank is geen dure bank met marmeren vloeren en een beursnotering in New York. Het is een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank – en daar zijn ze trots op. Zij weten wat de gewoonten zijn, wat er speelt in deze streek. Zij voelen zich betrokken bij de omgeving. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat, dat is wat ze zijn. Echt een bank van ‘ons-kent-ons’. De klanten waarderen dat.

RegioBank, waar u voor al uw geldzaken terecht kunt
Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven zij hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. Ze mogen dan een regionale bank zijn, ze hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld. Met veel persoonlijk aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice.

Gratis Overstapservice
De Overstapservice biedt u volop gemak en zekerheid. Ze nemen u allerlei regelwerk uit handen. En dat doen ze 13 maanden lang voor u. Veel bij- en afschrijvingen vinden immers maar een enkele keer per jaar plaats en ontsnappen zo makkelijk aan uw aandacht. Vandaar dat er voor gekozen is om ruim de tijd te nemen voor de Overstapservice: zo ziet u niets over het hoofd en hebben alle bedrijven en instanties ruimschoots de tijd om uw rekeningnummer te wijzigen.

Loop gerust eens bij Aastad naar binnen
U bent van harte welkom op woensdag 1 maart tussen 9.00 en 17.00. Of loop gewoon op een ander moment binnen voor advies of een kop koffie bij Aastad Adviesgroep, Vriezenveenseweg 122 in Almelo. Bekijk de website www.sdwebdesign.nl/aa-stad of bel op 0546-822221. U bent van harte welkom!