Vervoer en mobiliteit

autoverzekeringBinnen uw gezin vinden er verschillende typen mobiliteit plaats. Of het nu gaat om uw auto, motor, scooter of fiets, voor elk vervoermiddel hebben wij een passende oplossing. Ruime dekkingen en scherpe premies zijn hierbij ons uitgangspunt. Aastad biedt de juiste oplossing voor elke autoverzekering.

Schade is al vervelend genoeg. U wilt dan snel en goed geholpen worden. Onze klanten geven ons een 8,2 voor schadeafhandeling! U profiteert van snelle en betrouwbare service. Zo kunt u onbezorgd de weg op.

De beste autoverzekering dekking voor een scherpe premie

In het verkeer kunt u met uw motorrijtuig schade of letsel veroorzaken aan derden. En er kan schade ontstaan aan bijvoorbeeld de auto zelf of een inzittende. U kunt kiezen uit meerdere dekkingen;

Dekking autoverzekering

Hoe verzekert u uw auto? Bekijk de tips van branchevereniging Adfiz.

Aanvullende dekkingen

Hiermee verzekert u zich tegen de schade die de bestuurder of passagiers van uw (bedrijfs)auto hebben door een ongeluk. Het gaat om schade aan spullen en om schade door letsel of overlijden. Per gebeurtenis is een bedrag van maximaal € 1.000.000,- verzekerd.

Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.

Deze aanvullende dekking verleent hulp bij juridische conflicten omtrent uw autoverzekering in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld bij het verhalen van schade met letsel.

Pech krijgen kan altijd. Daarom is pechhulp de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. U kunt zelf kiezen.

Gratis Aastad (verhaal)schadeservice

Dit betekend dat wij u, ook bij alleen een WA dekking, helpen de schade te verhalen op de (auto)verzekering van de tegenpartij. Een complete en deskundige schadeafhandeling.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
De adviseur heeft ons voorzien van heldere informatie rondom een hypotheek voor ons eerste huis. Het gesprek was leuk en interessant, hij heeft ons een goed gevoel en duidelijke informatie gegeven.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...