Hypotheek

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen. Als onafhankelijk kantoor kunnen wij bijna alle mogelijkheden voor u op een rij zetten. Nieuwsgierig? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Wij zijn uw hypotheekadviseur

Zoekt u persoonlijke begeleiding en een adviseur die kijkt naar uw situatie en mogelijkheden voor een hypotheek? Altijd advies op maat en de beste rentetarieven. Geen onverwachte risico’s en complete ontzorging. Aastad is u graag van dienst!

Waarmee kunnen wij u helpen?

U heeft een eigen huis gevonden of op het oog. Goed dat u zich oriënteert voor een hypotheek! Als onafhankelijk hypotheekadviseur kunnen we het volgende voor u betekenen:

  • Wij berekenen de maximale hypotheek die u kunt krijgen.
  • Wij geven heldere uitleg over hypotheken en zaken waarop u moet letten.
  • Wij geven een duidelijk beeld van uw financiële situatie en uw inkomen in verschillende situaties met en zonder hypotheek.
  • Wij geven eerlijk en onafhankelijk advies.

Daarnaast is een oriënterend gesprek bij ons gratis. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Als financieel adviseur kijken we samen met u naar uw persoonlijke situatie. Loopt uw rentevastperiode af? Dan is uw geldverstrekker verplicht om minimaal drie maanden voor die datum een nieuw rentevoorstel te doen. Dat geeft u voldoende tijd om rond te kijken, te vergelijken, te onderhandelen en eventueel over te stappen.

Wij helpen u hier graag bij, zelfs als uw huidige hypotheek niet bij ons loopt. Neem contact met ons op.

U hebt een nieuw huis gekocht of overweegt om te gaan verhuizen. Het is belangrijk om u tijdig te oriënteren op de mogelijkheden, ook al kunt u uw huidige hypotheek meenemen. Een verhuizing betekent dat u te maken gaat krijgen met de nieuwe wet- en regelgeving.

Uw huidige hypotheek meenemen is niet altijd verstandig. Vraag daarom naar onafhankelijk advies, zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn. Maak vrijblijvend een afspraak.

Ook al heeft u al een hypotheek, dan nog kunnen wij u op veel fronten van dienst zijn. Zo kan bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie veranderd zijn. Denk hierbij aan een partner, kinderen of een nieuwe baan. Dit kan gevolgen hebben voor uw hypotheek. Samen met u kijken we graag naar uw persoonlijke situatie en welke gevolgen een situatiewijziging heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op.