Zorgverzekering 2017

Premies en voorwaarden van zorgverzekeringen zijn aan veranderingen onderhevig. Het is daarom altijd de moeite waard om te controleren of uw huidige verzekering nog voldoet aan uw wensen. Via Aastad kunt u bij verschillende zorgverzekeraars profiteren van aantrekkelijke collectiviteitskortingen. 

Liever persoonlijke advies? Neem dan contact met ons op.

Zorgmodule Aastad Adviesgroep

Via onderstaande links komt u bij onze zorgmodule terecht. Er wordt een vergelijking gemaakt tussen verschillende zorgaanbieders. U kunt, indien gewenst, direct uw zorgverzekering afsluiten.

Overige zorgaanbieders

Naast de zorgaanbieders die in bovenstaande module zijn opgenomen, bieden wij ook zorgverzekeringen aan van Stad Holland, Menzis en ONVZ. Klik op een van onderstaande zorgverzekeraars om de zorgmodule te openen.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

Aastad Adviesgroep

★★★★★
5 5 1
Als startende ondernemer meerdere (online) contacten met andere maatschappijen gezocht en nergens is er iemand die zegt "Ik ga het voor je regelen". Na het contact met Aastad een partij gevonden die je bijstaat en ontzorgd. Ik heb dan ook alle onderdelen vakkundig ondergebracht en hierin is alles tot in de puntjes geregeld. Ik wordt nog vaak verrast door hun goede service en kwaliteit waardoor ik mij kan richten op mijn core business. Zakelijk contact met een personal touch kenmerkt inmiddels dan ook onze goede samenwerking.

Nieuws

Ouders houden weinig toezicht op financiën kind - 09-06-2017

Lenen en uitgeven van geld vaak blinde vlek Al...

Aangepaste openingstijden voorjaar - 12-04-2017

Hierbij informeren wij u over onze aangepaste ...