Organisatie

Aastad Adviesgroep is sinds 1977 dé specialist op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken, Pensioen, Bankzaken en Financieel advies in Almelo en omgeving. Met oog voor service en betrokkenheid, zijn wij onze particuliere en zakelijke klanten optimaal van dienst.

Onze kernwaarden

  • Professionaliteit
  • Deskundigheid
  • Integriteit
  • Onafhankelijkheid

Dit is de service die u mag verwachten van Aastad Adviesgroep. Een brede oriëntatie en gedegen specialisatie stelt ons in staat zowel bedrijven als particulieren optimaal van dienst te zijn. Onze medewerkers hebben de vereiste vakdiploma’s. Wij zijn volledig onafhankelijk en adviesvrij! Dat wil zeggen dat wij, in onze advisering en bemiddeling, de producten van meerdere verzekeraars en financiële instellingen betrekken.

Om dit te kunnen waarborgen zijn we aangesloten bij:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Wij zijn als onafhankelijk advieskantoor aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Kifid is een onpartijdig loket voor het beslechten van klachten en geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van financiële producten en financieel advies objectief wordt gewaarborgd.

Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.004169. Aa-stad Adviesgroep B.V. heeft zich geconformeerd aan de bindendheid van de uitspraken van de Geschillencommissie Kifid.

Branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs

Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij financiële beslissingen. Omdat je als klant niet weet wat je niet weet is het verstandig om een onafhankelijk adviseur te raadplegen.

Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. We versterken de kracht van de onafhankelijk financieel adviseur. Zodat hij zich kan richten op het allerbelangrijkste: de klant inzicht geven bij het nemen van financiële beslissingen.

Adfiz almelo

Een bank in de buurt waar u écht klant bent. Aangenaam!

Aastad is sinds 1 maart 2017 zelfstandig adviseur van de RegioBank. Hiermee bieden wij alle moderne bankproducten, zoals betalen, sparen en beleggen mét persoonlijk advies.

De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. RegioBank kiest ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal. Deze visie past precies bij Aastad Adviesgroep.

Erkend Financieel Adviseur

Bij een Erkend Financieel Adviseur en een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Beide Erkend Adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken. Hun kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.

Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Registeradviseur in Assurantiën

De afkorting RAiA staat voor Registeradviseur in Assurantiën. Iedere adviseur in assurantiën die de titel registeradviseur in assurantiën (RAiA) draagt, heeft zich bewezen in gedrag en vakbekwaamheid op een niveau dat ver boven de wettelijke eisen ligt.

De RAiA is professioneel en onafhankelijk en onderwerpt zich aan strenge eisen met het doel u te voorzien van een passend financieel advies. De RAiA is niet alleen uw adviseur, maar ook zakenpartner en gesprekspartner als het aankomt op op het adviesproces, de analyse, het afsluiten van de verzekering en het afwikkelen van schadeclaims.

Registeradviseur Almelo

Advieskeuze.nl

Bekijk onze reviews of beoordeel ons op Advieskeuze.nl

Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt de consument een juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen. Vanaf de oprichting in 2011 lag de focus op financieel advies. Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van de Consumentenbond.

Aastad Adviesgroep B.V. is ook te vinden op www.verzekeringsadviseur-info.nl.

Dit betekent dat wij zijn aangesloten bij organisaties die van haar leden een bepaalde kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering en de wijze waarop de vakkennis van medewerkers op peil wordt gehouden. Lees meer over onze dienstverlening.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons, maak een afspraak of loop gewoon eens binnen en maak kennis met de mensen van Aastad Adviesgroep