Kredieten

Wilt u geld lenen voor een bepaalde aankoop, of een of meerdere bestaande financiering(en) omzetten of samenvoegen? Aastad kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Door samen met ons te kijken naar uw situatie en wensen kunnen wij een lening tegen de beste voorwaarden en rente voor u vinden. Dat is wel zo prettig!

Soorten leningen

Er zijn veelal twee soorten kredieten aan te vragen zonder onderpand. Beide hebben zo zijn voor- en nadelen. U kunt met ons kijken naar wat het beste is voor uw situatie. In alle gevallen wordt er gekeken naar uw huidige financiële en persoonlijke situatie. Zo wordt uw inkomen getoetst bij Bureau Kredietregistratie (BKR), zodat de geldverstrekker duidelijkheid heeft omtrent de terugbetaling van de lening.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening leent u een vast bedrag met een vooraf bepaalde vaste looptijd tegen een vaste rentepercentage. Deze lening kunt u gebruiken voor een bepaald doel, bijvoorbeeld de aanschaf van een auto. Deze auto lost u dan maandelijks af voor een bepaalde periode. U kunt tussentijds niet opnieuw geld opnemen, dus afgelost is afgelost. Het maximale leenbedrag verschilt per aanbieder, dus neem contact met ons op om te kijken naar uw situatie.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet stelt u een bepaald kredietplafond in. U hoeft niet meteen het hele bedrag te lenen, maar hebt wel de mogelijkheid om dit bedrag maximaal te lenen. Alleen over het opgenomen bedrag betaalt u (vaak een variabele) rente. U heeft daarnaast altijd de mogelijkheid om extra af te lossen en om het afgeloste bedrag opnieuw op te nemen. Een doorlopend krediet is ideaal voor als u dus niet meteen een grote aankoop doet, maar wel in de toekomst het geld nodig heeft.