Particuliere verzekeringen

Het afdekken van uw risico’s moet voor iedereen overzichtelijk en betaalbaar zijn. Door het combineren van verschillende verzekeringen bij diverse verzekeraars binnen een pakketpolis kan dit zelfs een flinke premiebesparing voor u opleveren. Iedereen heeft andere eisen en wensen. Daarom is het van belang om naar uw persoonlijke situatie te kijken. Zo komt u niet voor onverwachtse problemen te staan en heeft u bovendien het beste advies.

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij kiezen uit het aanbod van een groot aantal maatschappijen. Deze onafhankelijke positie biedt u de zekerheid van een advies waarin uw belang voorop staat. Wij zijn deskundig, persoonlijk betrokken en betrouwbaar.

Pakketverzekeringen

Sluit u meerdere soorten schadeverzekeringen in een pakket bij Aastad? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen u heeft, hoe hoger uw korting. Oplopend tot 10%.

Voordelen van een pakketpolis

  • Een eenvoudige, transparante regeling.
  • Eén overzicht met alle verzekeringen en één premiebetaling per termijn.
  • Verschillende verzekeraars combineren in uw pakket; altijd de beste dekking voor de scherpste premie.
  • Vanaf 2,5% korting bij 2 verzekeringen tot 10% korting bij 4 of meer verzekeringen.
  • Heeft u meerdere auto’s verzekerd? Dan profiteert u van uw hoogst opgebouwde schadevrije jaren.

Hulp bij schade

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijk contact met u is hierbij van groot belang.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden of wilt u advies over uw verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.