RegioBank

Betalen

Een compleet en voordelig betaalpakket om uw geldzaken te regelen zoals u dat wilt. Ook voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk of uw MKB/ ZZP betaalrekening kunt u bij ons terecht.

betalen

Sparen

Een aantrekkelijke rente én een eigen Adviseur. Die krijgt u bij RegioBank. Dus altijd een spaarrekening die bij u past. Voor jong en oud. Zowel particulier als zakelijk. RegioBank heeft diverse spaarproducten. 

Zilvervloot

Het kan weer bij ons! Zilvervloot Sparen. Een spaarrekening voor uw kind of kleinkind tot 18 jaar met zeer aantrekkelijke rente en premie tot 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

zilvervloot

Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies.

RegioBank Zelfstandig Adviseur

De RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken

Door het combineren van alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, is RegioBank net even anders. Aastad Adviesgroep staat u als uw adviseur in de buurt terzijde met uitleg en advies. De producten van de RegioBank kenmerken zich door gunstige rentetarieven en heldere voorwaarden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd! Aastad helpt u om de overstap te regelen.

De RegioBank heeft altijd een betaalrekening die past bij uw mogelijkheden en uw wensen. 

  • Voor u als particulier
  • Een stichting of vereniging
  • betaalrekening voor uw MKB bedrijf
  • ZZP betaalrekening

Wilt u uw spaargeld altijd kunnen opnemen? Of zet u het liever voor langere tijd vast? RegioBank heeft diverse spaarproducten. Zowel particulier als zakelijk. Voor jong en oud.

Producten

Eigen Huis Sparen
Inkomensplan
Maand Sparen
Spaar-op-Maat

Fiscaal sparen

Aanvullend Pensioen

Jongeren

Zilvervloot Sparen
JongWijs

Klik hier voor meer informatie

RegioBank is een voordelige hypotheekverstrekker met lage rentetarieven. Daarnaast zijn er heldere voorwaarden. Hierdoor is de RegioBank een uitstekende versterking van ons hypotheekaanbod.

Wij adviseren en bemiddelen als onafhankelijk hypotheekadviseur voor ruim 30 geldverstrekkers, waaronder RegioBank. Dit betekend dat wij op geen enkele wijze gebonden zijn u een RegioBank hypotheek aan te bieden. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en beoordelen het aanbod in uw belang!

Onvoorziene uitgaven of grote aankopen kan niet iedereen zomaar van het maandinkomen betalen. Tijdelijk rood staan biedt dan mogelijk uitkomst. Bij RegioBank leent u via uw betaalrekening door rood te staan.

Wilt u eenvoudig beleggen zonder veel risico of wilt u rechtstreeks contact houden met de beursvloer en zelf de beslissingen nemen? Hoe u ook wilt beleggen, de RegioBank heeft de oplossing waarmee u het beste uit de voeten kunt.

Doelbeleggen is beleggen door middel van vermogensbeheer. Dat betekent dat u niet zelf belegt maar dat RegioBank dat voor u doet. Waarin RegioBank voor u belegt is afhankelijk van uw risicoprofiel. Nadat RegioBank uw risicoprofiel heeft vastgesteld, zorgt RegioBank ervoor dat uw geld wordt belegd in één van de SNS Profielfondsen. U loopt dus niet meer risico dan u van tevoren heeft aangegeven.

Met de lijfrenteproducten van RegioBank kunt u sparen voor uw pensioen, waarbij u gebruikmaakt van gunstige fiscale mogelijkheden. Het geld dat u via een lijfrenteproduct apart legt is aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. De hoogte van het aftrekbare bedrag wordt bepaald door uw jaar- en reserveringsruimte. Aastad geeft graag advies over de mogelijkheden.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★☆
4 5 1
Oplossingsgericht vanwege complexiteit met overgangskrediet bij Hypotheek

Nieuws

Zomervakantie 2017 - 01-07-2017

De zomervakantie begint bijna. Vele Nederlande...

Ouders houden weinig toezicht op financiën kind - 09-06-2017

Lenen en uitgeven van geld vaak blinde vlek Al...