RegioBank

Sinds 1 maart 2017 zijn wij Zelfstandig Adviseur van de RegioBank. Dit betekent dat wij een onafhankelijke tussenpersoon zijn, tussen de klant en de RegioBank met betrekking tot betaal- en spaarrekeningen voor particuliere en zakelijke klanten. U kunt bij ons altijd binnenlopen voor vragen, informatie en advies. Wij luisteren graag naar u en geven professioneel, persoonlijk en onafhankelijk advies.

Betaal- en spaarproducten verlopen bij ons via de RegioBank. Voor hypotheken kijken en vergelijken wij tussen meer dan 30 verschillende aanbieders. Hierdoor blijft de keuze voor hypotheek onafhankelijk en in uw belang.

Betalen

Een compleet en voordelig betaalpakket om uw geldzaken te regelen zoals u dat wilt. Ook voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk of uw MKB/ ZZP betaalrekening kunt u bij ons terecht.

betalen

Sparen

Een aantrekkelijke rente én een eigen Adviseur. Die krijgt u bij RegioBank. Dus altijd een spaarrekening die bij u past. Voor jong en oud. Zowel particulier als zakelijk. RegioBank heeft diverse spaarproducten. 

Zilvervloot

Het kan weer bij ons! Zilvervloot Sparen. Een spaarrekening voor uw kind of kleinkind tot 18 jaar met zeer aantrekkelijke rente en premie tot 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

zilvervloot

De RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken

Door het combineren van alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, is RegioBank net even anders. Aastad Adviesgroep staat u als uw adviseur in de buurt terzijde met uitleg en advies. De producten van de RegioBank kenmerken zich door gunstige rentetarieven en heldere voorwaarden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd! Aastad helpt u om de overstap te regelen.

U kunt gebruik maken van de gratis Overstapservice. Deze service geeft uw overstap door aan bedrijven en instanties met een Nederlands rekeningnummer, die met automatische incasso’s geld van uw rekening afschrijven. Ook stuurt de service alle bij- en afschrijvingen op uw oude rekening 13 maanden door naar uw nieuwe rekening.

De Overstapservice is een initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland.

Plus Betalen
Met Plus Betalen heeft u alles wat u nodig heeft om uw bankzaken te regelen. Gewoon een handige betaalrekening met een Wereldpas en Internet Bankieren. En nog een paar extra’s, zoals 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas.

In het kort

 • Betaalrekening met Wereldpas.
 • Internet Bankieren.
 • Mobiel Bankieren app.
 • Online betalen met iDEAL.
 • Emergency Cash; contant geld in het buitenland bij verlies of diefstal van uw pinpas.
 • Keuze uit digitale of papieren rekeningafschriften.
 • 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas.
 • Plus Betalen kunt u aanvullen met de MasterCard Classic creditcard.
 • Mogelijkheid om rood te staan.

 

JongWijs

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening voor uw kind. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met uw toestemming ook een pinpas (tot 12 jaar met weeklimiet). Internet Bankieren en Mobiel Bankieren zijn ook mogelijk. Vanaf 8 jaar alleen tussen de eigen rekeningen bij RegioBank. Vanaf 12 jaar ook naar rekeningen van anderen. Zo leert uw kind dus stap voor stap sparen, betalen, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren, met één pakket. Bijzonder aan JongWijs is het educatieve aspect. Via leuke en informatieve extra’s ondersteunen we u én uw kind bij de financiële opvoeding.

In het kort

 • Sparen én betalen voor uw kind zélf.
 • Sparen door uw kind met een aantrekkelijke rente.
 • Jaarlijks educatieve informatie, tips en spelletjes voor u en uw kind.
 • Jeugdpas met een weeklimiet tot 12 jaar (met contactloos betalen)
 • Wereldpas vanaf 12 jaar (met contactloos betalen)
 • Internet Bankieren en Mobiel Bankieren.
 • Geschikt voor jongeren van 0 tot 18 jaar.
 • Aan JongWijs zijn geen maandelijkse kosten verbonden.
 • Welkomstcadeau bij opening van JongWijs

 

Jongerenbetaalrekening

De Jongerenbetaalrekening is een betaalrekening van RegioBank. Deze betaalrekening is bedoeld voor jongeren van 18 tot 27 jaar én kent geen maandelijkse kosten. We vergoeden geen rente op de rekening. De Jongerenbetaalrekening opent u vanaf 18 jaar en kent de volgende mogelijkheden:

 • Een Wereldpas (met contactloos betalen).
 • Internet Bankieren (met een digipas).
 • Mobiel Bankieren.
 • Mogelijkheid tot een kredietlimiet van maximaal € 500.

Bij RegioBank kunt u sparen zoals u dat wilt. Vindt u het belangrijk om uw geld direct te kunnen opnemen? Of mag een bedrag best wat langer vaststaan? Bij RegioBank mag u het zeggen. Want uw spaarwensen staan bij ons voorop. En daarbij krijgt u ook nog eens persoonlijk advies.

Maakt u gebruik van Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app voor uw overboekingen? Of geeft u de voorkeur aan overschrijvingsformulieren? Bij RegioBank mag u het helemaal zelf weten. U kunt bij ons bankieren zoals het ú wilt.

Producten

Eigen Huis Sparen
Inkomensplan
Maand Sparen
Spaar-op-Maat

Fiscaal sparen

Aanvullend Pensioen

Jongeren

Zilvervloot Sparen
JongWijs

Klik hier voor meer informatie

RegioBank is een voordelige hypotheekverstrekker met lage rentetarieven. Daarnaast zijn er heldere voorwaarden. Hierdoor is de RegioBank een uitstekende versterking van ons hypotheekaanbod.

Wij zeggen bewust versterking. Hoewel wij Zelfstandig Adviseur zijn van de RegioBank, adviseren en bemiddelen wij als onafhankelijk hypotheekadviseur voor ruim 30 geldverstrekkers, waaronder RegioBank. Dit betekent dat wij op geen enkele wijze gebonden zijn u een RegioBank hypotheek aan te bieden. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en beoordelen het aanbod in uw belang! 

Heeft u onverwachte uitgaven? En daarom tijdelijk extra geld nodig? Dan kunt u dat regelen door Roodstand op uw betaalrekening aan te vragen. Het maximale bedrag dat u bij RegioBank rood mag staan is € 2.500.

 • Geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw geld.
 • Alleen rente betalen over het bedrag dat u rood staat.

Voor een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening vragen we u om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Wilt u eenvoudig beleggen zonder veel risico of wilt u rechtstreeks contact houden met de beursvloer en zelf de beslissingen nemen? Hoe u ook wilt beleggen, de RegioBank heeft de oplossing waarmee u het beste uit de voeten kunt.

Doelbeleggen is beleggen door middel van vermogensbeheer. Dat betekent dat u niet zelf belegt maar dat RegioBank dat voor u doet. Waarin RegioBank voor u belegt is afhankelijk van uw risicoprofiel. Nadat RegioBank uw risicoprofiel heeft vastgesteld, zorgt RegioBank ervoor dat uw geld wordt belegd in één van de ASN Beleggingsfondsen. U loopt dus niet meer risico dan u van tevoren heeft aangegeven.

Wilt u eerder stoppen met werken? Of extra geld hebben voor uw oude dag? Dan is Aanvullend Pensioen Sparen mogelijk iets voor u. Dit is een geblokkeerde rekening met een variabele rente. Vanaf deze rekening kunt u uw geld ook laten storten in één of meer Aanvullend Pensioen Deposito’s met een vaste rente. Na de looptijd gebruikt u uw opgebouwde spaarbedrag voor een aanvulling op uw pensioen en/of AOW.

 • Sparen met een variabele of vaste rente (op een deposito). Profiteren van rente-op-rente.
 • Geen kosten over stortingen en uitkeringen.
 • Sparen met belastingvoordeel.
 • Fiscaal sparen.

Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.