Sparen

Voor een nieuwe auto, mooie vakantie of ‘het geval dat’. Waar u ook voor spaart, één ding is zeker: sparen geeft een goed gevoel. RegioBank helpt u bij het sparen. Met goed advies van ons als Zelfstandig Adviseur en handige tips om nét dat beetje meer over te houden aan het eind van de maand.

Sparen voor uzelf

RegioBank biedt verschillende soorten spaarrekeningen aan voor uzelf. Het meest gekozen product is Spaar-op-Maat vrij, waarbij u zelf kunt bepalen hoeveel u spaart en voor hoe lang.

Andere producten zijn onder andere Maand Sparen, Groeirente, Spaardeposito en Eigen Huis Sparen. Welk product het meest voor u geschikt is, kunnen wij samen met u uitzoeken. Maak daarom een afspraak.

Sparen voor uw kind

Op een dag is uw (klein)kind groot. Daar hoort studeren of een opleiding bij. Een verre reis maken misschien. Of een eerste woning kopen. Wij helpen u graag om hiervoor geld opzij te zetten. Dit kan door middel van JongWijs Sparen of ZilverVloot Sparen. JongWijs is de standaard spaarrekening voor uw kind waarbij uw kind spelenderwijs met geld leert omgaan. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waarmaken. Terwijl uw (klein)kind opgroeit, zet u een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt uw kind een bonus over de inleg.

Sparen voor uw gezin

Als u spaargeld voor uw gezin achter de hand heeft, geeft dat een gerust gevoel. U heeft dan een spaarpotje voor als u met z’n allen op vakantie wilt, een grotere auto nodig heeft of uw cv-ketel kapotgaat. RegioBank helpt u om eenvoudig geld aan de kant te zetten. Zo houdt u tijd over om leuke dingen te doen met uw gezin.

U kunt kiezen uit de reguliere spaarproducten van de RegioBank. Wilt u weten welk product bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.