Gezin

Uiteraard wilt u uzelf en uw gezin zo goed mogelijk beschermen. Helaas is een ongeluk niet altijd te voorkomen, het kan gewoon thuis of op straat voorvallen.  Vaak met grote financiële gevolgen. Stel dat u hiervoor aansprakelijk wordt gesteld, dat u de schade op iemand of een bedrijf wil verhalen, blijvend invalide raakt of zelfs komt te overlijden…  

Hier treft een overzicht van de meest voorkomende verzekeringen. Een aansprakelijkheidsverzekering is minimaal wat u nodig heeft. Wij geven graag persoonlijk advies over de oplossingen die het beste bij de situatie van u en uw gezin passen.

aansprakelijkheidsverzekering

Verzekeringen voor u en uw gezin

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) heeft eigenlijk iedereen nodig. Als u, uw partner of kind aansprakelijk gesteld wordt voor schade goederen of (blijvend)letsel bij een ander, dan bent u hiermee verzekerd voor de financiële gevolgen. Uw huisdieren en logés vallen ook onder de dekking. Ook als er een dakpan van uw huis waait. Of een boom van u in de tuin van de buren valt. U moet wel volgens de wet aansprakelijk zijn. Overal ter wereld, ook tijdens een vakantie.

Schade in het gezin onderling is echter niet gedekt, het gaat hierbij om materiële schade of letsel aan derden.

Ruzie met de buren, een miskoop, een conflict op uw werk of problemen in het verkeer; met een Rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor.

Het inschakelen van een advocaat kost namelijk veel geld. Een rechtsbijstandverzekering zorgt er voor dat u juridische bijstand krijgt als u betrokken raakt bij een juridisch conflict. Met behulp van modules zijn verschillende vormen van bijstand te verzekeren. Zodat u alleen dat gene verzekerd, dat bij u past!

Meer weten…

Een begrafenis of crematie kost veel geld. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw eigen wensen. U wilt niet dat dit voor rekening van uw nabestaanden komt. U kiest zelf het verzekerde bedrag of sluit een vooraf bepaald pakket van diensten af. Uw kinderen zijn vaak kosteloos meeverzekerd tot de 18e verjaardag. 

Meer weten…

Financiële zekerheid, ook als je er niet meer bent! Of als je partner er opeens niet meer is. Je wilt bijvoorbeeld graag dat de kinderen later kunnen studeren en de hypotheek wordt afbetaald zodat het gezin in de vertrouwde woning kan blijven wonen.

Meer weten…

Het kan iedereen overkomen… een ernstig ongeluk. Waardoor u blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt. U wilt in ieder geval dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven als u er niet meer bent. Maar u wilt ook genoeg geld hebben als u niet meer kunt werken.

Met een ongevallenverzekering bent u verzekerd voor dit soort onvoorziene gebeurtenissen. De ongevallenverzekering beperkt de financiële gevolgen bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Voor u zelf én voor uw gezinsleden.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★☆
4 5 1
Advies op maat en er werd vooral 'lekker normaal' gehandeld. Bij mijn zoektocht naar een passende hypotheekadviseur meerdere instanties gesproken, met wisselende ervaringen (ik ben een beetje kritisch). Tijdens dit adviesgesprek werd erg ruim de tijd aan mij, mijn situatie en vragen besteed.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...