Betalen

Met een bankrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij ons als Zelfstandig Adviseur. Ook als u hulp of uitleg wilt bij het regelen van uw bankzaken. Zo kunt u met een goed gevoel de juiste keuze maken. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.

betalen

Plus Betalen

Bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u Plus Betalen aanvragen. U betaalt een vast bedrag per maand voor deze bankrekening. Gaat u naar het buitenland? Dan kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden voor pinnen en betalen in het buitenland.

U krijgt een rekening met betaalpas en toegang tot Internet Bankieren. Gebruikt u Internet Bankieren van RegioBank dan kunt u ook de Mobiel Bankieren app van RegioBank downloaden op uw telefoon of tablet. Zo kunt u altijd uw saldo bekijken, geld overmaken of uw aankoop afrekenen wanneer u maar wilt.

Jongerenrekening

Snel uw saldo checken via de Mobiel Bankieren app? Eenvoudig geld overboeken via Internet Bankieren? Of samen met uw Zelfstandig Adviseur bespreken hoe u het beste grip kunt houden op uw uitgaven? Het kan met de Jongerenbetaalrekening van RegioBank. Deze rekening is speciaal voor jongeren van 18 tot 27 jaar. Wij vertellen u graag meer over deze handige betaalrekening.

Een jongerenbetaalrekening is bij RegioBank gratis.

JongWijs Betalen

JongWijs is voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. Met JongWijs leert uw kind stap voor stap sparen en betalen. Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. Ook sturen we u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen we u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind.

Met uw toestemming kan uw kind een Jeugdpas krijgen, met een weeklimiet. Opent uw kind JongWijs na zijn twaalfde verjaardag, dan krijgt hij een betaalpas met standaardlimieten. Als u die limieten te hoog vindt, dan kunt u dit aanpassen bij uw Zelfstandig Adviseur.