Bedrijfsverzekeringen

Ook voor bedrijven kunnen wij veel betekenen. Het kan als bedrijf lonen om goed verzekerd te zijn, om zo niet voor onverwachtse problemen te staan. Er zijn verschillende zakelijke verzekeringen, en mocht u niet precies weten welke risico’s u loopt? Dan kunt u altijd contact op te nemen om rond de tafel te gaan. Wij helpen u graag bij het zoeken naar potentiële risico’s.

Wie helpen wij op zakelijk gebied?
Bent u een ondernemer? Dan kunnen wij u vrijwel altijd helpen met al uw problemen. Door met ons samen te werken raakt u last van uw schouders kwijt en kunt u focussen op het ondernemerschap zoals u dat graag wilt.

bedrijfsverzekeringen

Risicomanagement

Risico’s horen bij ondernemen. De uitdaging is om continu een goede inschatting te maken van de risico’s en de juiste afweging te maken in het al dan niet nemen van deze risico’s.

Maar welke risico’s loopt u precies? Wat kunt u doen om deze risico’s uit te sluiten en pas waar nodig af te dekken met passende bedrijfsverzekeringen? En hoe zit het met de continuïteit van uw bedrijf mocht er toch een onverwachte situatie plaatsvinden? Onze adviseurs houden zich dagelijks bezig met risicomanagement en het beantwoorden van bovenstaande vragen. Onze ambitie is uw bedrijf echt te kennen, u aan te geven wat er allemaal kan gebeuren en wat de gevolgen daarvan zijn.

Bedrijfsverzekeringen pakketpolis

Met bedrijfsverzekeringen pakket bent u in één keer compleet verzekerd voor vrijwel al uw bedrijfsrisico’s. U kunt kiezen uit een groot aantal verzekeringsproducten die goed op elkaar aansluiten. Sluit u meerdere soorten schadeverzekeringen in een pakket bij Aastad? Dan heeft u recht op pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen u heeft, hoe hoger uw korting. Oplopend tot 12%.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor u en uw bedrijf of wilt u advies over uw huidige verzekeringen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Prima advies. Ik ben blij dat ik al mijn verzekeringen bij Aastad heb ondergebracht. Ik heb hier echt weer het ouderwetse gevoel dat er naar je wordt geluisterd en dat ze doen wat ze zeggen en niet alleen maar aan de dollar tekens denken.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...