Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar Continuïteit voor uw bedrijf. Want zonder voortgang van uw bedrijf is er geen omzet en zonder omzet geen bedrijf.

Wie kunnen wij van dienst zijn?

  • Midden en klein bedrijf (MKB)
  • Eenmanszaken
  • Ondernemers en DGA’s
  • ZZP’ers
  • Freelancers

bedrijfsverzekeringen

Risico management

Risico’s horen bij ondernemen. De uitdaging is om continu een goede inschatting te maken van de risico’s en de juiste afweging te maken in het al dan niet nemen van deze risico’s.

Maar welke risico’s loopt u precies? Wat kunt u doen om deze risico’s uit te sluiten en pas waar nodig af te dekken met passende bedrijfsverzekeringen? En hoe zit het met de continuïteit van uw bedrijf mocht er toch een onverwachte situatie plaatsvinden? Onze adviseurs houden zich dagelijks bezig met risicomanagement en het beantwoorden van bovenstaande vragen. Onze ambitie is uw bedrijf echt te kennen, u aan te geven wat er allemaal kan gebeuren en wat de gevolgen daarvan zijn.

Bedrijfsverzekeringen pakketpolis

Met bedrijfsverzekeringen pakket bent u in één keer compleet verzekerd voor vrijwel al uw bedrijfsrisico’s. U kunt kiezen uit een groot aantal verzekeringsproducten die goed op elkaar aansluiten. Sluit u meerdere soorten schadeverzekeringen in een pakket bij Aastad? Dan heeft u recht op pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen u heeft, hoe hoger uw korting. Oplopend tot 12%.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor u en uw bedrijf of wilt u advies over uw huidige verzekeringen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Als startende ondernemer meerdere (online) contacten met andere maatschappijen gezocht en nergens is er iemand die zegt "Ik ga het voor je regelen". Na het contact met Aastad een partij gevonden die je bijstaat en ontzorgd. Ik heb dan ook alle onderdelen vakkundig ondergebracht en hierin is alles tot in de puntjes geregeld. Ik wordt nog vaak verrast door hun goede service en kwaliteit waardoor ik mij kan richten op mijn core business. Zakelijk contact met een personal touch kenmerkt inmiddels dan ook onze goede samenwerking.

Nieuws

Zomervakantie 2017 - 01-07-2017

De zomervakantie begint bijna. Vele Nederlande...

Ouders houden weinig toezicht op financiën kind - 09-06-2017

Lenen en uitgeven van geld vaak blinde vlek Al...