Sparen, dat voelt goed!

Sparen maakt gelukkig

Een camper kopen, uw kleinkinderen een dagje uit nemen, of een extraatje naast uw pensioen. Voor al deze dingen is het fijn om een goed gevulde spaarrekening te hebben. Heeft u die (nog) niet? Dan is het slim om nu geld opzij te zetten, zodat u straks al die leuke dingen kan doen. Aan sparen houdt u bovendien ook een goed gevoel over. Extra reden om vandaag nog te beginnen.

Sparen maakt gelukkig

Na een jaar geld opzijzetten is het zover: u kunt eindelijk die camper kopen en op reis door Europa. Groot feest natuurlijk, maar stiekem was dat spaarjaar ook een mooie tijd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat voor veel mensen het spaarproces minstens net zo leuk is als de daadwerkelijke aankoop. Hoe duidelijker de spaarwens, hoe leuker het is om geld opzij te zetten. Tip: maak uw spaardoel dus lekker concreet!

Voor ieder doel een eigen spaarpot

Wilt u niet alleen een nieuwe camper, maar ook zonnepanelen op het dak of een weekendje weg met de hele familie? Maak dan voor ieder spaardoel een eigen spaarpot aan. Als u een spaarrekening bij RegioBank heeft, kunt u dat ook heel eenvoudig online doen in onze Mobiel Bankieren app. Per spaardoel bepaalt u hoeveel u elke maand wilt inleggen. Zo heeft u altijd overzicht, dat is handig!

Welke spaarrekening past bij u?

Misschien is uw spaardoel wel zo groot, dat u er beter een speciale spaarrekening voor kunt openen. Bijvoorbeeld voor uw pensioen , of voor de studie van uw kleinkind . Bij RegioBank hebben we verschillende spaarrekeningen. Benieuwd welke rekening bij u past? Loop eens bij ons langs en laat je adviseren door eens van onze adviseurs. Hij of zij kan u helpen met het maken van een goede keuze.

Wilt u gewoon elke maand flexibel sparen en ook makkelijk geld kunnen opnemen als dat nodig is? Dat kan met Spaar-op-Maat Vrij , onze meest gekozen spaarrekening.