Pinpas nodig op de middelbare school?

Zit uw kind al (bijna) op de middelbare school? Een mooie nieuwe mijlpaal. Daar horen ook nieuwe afspraken en spelregels bij. Ook op het gebied van geld. Denkt u bijvoorbeeld aan een telefoonabonnement ja of nee, na school nog iets lekkers mogen kopen en betalen in de schoolkantine met een betaalpas.

JongWijs is het jeugdpakket van RegioBank dat speciaal ontwikkeld is om uw kind te helpen stap voor stap te leren omgaan met geld. Bijvoorbeeld met een betaalpas. Tot 13 jaar kunt u deze zelfs met een weeklimiet aanvragen. Ook kunt u Internet Bankieren en Mobiel Bankieren aanvragen wanneer uw kind hier aan toe is.

Ieder jaar leerzame tips

Ook krijgt uw kind leuke en leerzame tips van ons. Ieder jaar, totdat uw kind 18 jaar wordt. Gewoon via de post. Ook u krijgt jaarlijks interessante informatie en praktische tips.
Want uw kind heeft u nodig om te leren wat goed met geld omgaan betekent. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook op kantoor voor u klaar.

Leuk extraatje

Vraagt u JongWijs met betaalpas aan vóór 15 september 2018, dan krijgt uw kind een mooi welkomstcadeau én € 5,- op de JongWijs Betaalrekening gestort.

 

Kom langs om te horen en zien wat JongWijs voor u en uw kind kan betekenen. Tot snel!