Kinderspaarweken

Het zijn Kinderspaarweken!
RegioBank besteedt de hele maand oktober aandacht aan sparen door kinderen.

En nu is het extra leuk om spaargeld te storten bij RegioBank. Want van 7 oktober tot en met 31 oktober organiseren wij onze Kinderspaarweken. Komt uw kind zijn of haar spaargeld bij ons aan kantoor storten? Dan tellen wij gezamenlijk alle centjes en mag uw kind een cadeautje uitzoeken.

Leerzaam om spaargeld naar de bank te brengen en ook nog eens een presentje krijgen. Gaaf toch?!


Het jeugd ontzorgpakket voor uw kind afsluiten?
Heeft uw kind nog geen spaarrekening bij de RegioBank? Als familiebank is RegioBank er ook voor uw kind. Wij noemen dit het jeugd ontzorgpakket. Dit pakket bestaat uit het bekende Zilvervloot Sparen én JongWijs.

Met Zilvervloot Sparen spaart u een mooi startkapitaal voor uw kind bij elkaar.

JongWijs is voor uw kind zélf. Stap voor stap kan uw kind zo leren omgaan met geld.

Met het Jeugd ontzorgpakket regelt u het in één bezoek goed voor uw kind. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Zilvervloot Sparen of JongWijs los te openen. Opent u een rekening tijdens onze Kinderspaarweken, dan krijgt uw kind een leuk cadeautje.*


Wees welkom
Wij vertellen u graag wat we ook als bank voor u kunnen betekenen. En in het bijzonder ook  voor uw kind. Bel ons voor een afspraak of loop gerust bij ons binnen. Nieuwe en trouwe jonge spaarders belonen wij tijdens de Kinderspaarweken met een mooi cadeau. U bent met uw kind van harte welkom.

Graag tot ziens op ons kantoor!