Kies voor betaalrekening van RegioBank

 

Daarom nu overstappen naar RegioBank met uw betaalrekening

Het beste van twee werelden
Met een betaalrekening van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt voor persoonlijk advies gewoon bij ons op kantoor terecht. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.

Klanten geven ons een 9,2
De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank ook het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018.

Cadeaubon ter waarde van € 25 te besteden bij Primera Almelo
Kies ook voor uw betaalrekening voor RegioBank en ontvang een cadeaubon van € 25 van Primera Almelo. De actie loopt tot en met 28 juni 2019. Vraag naar de actievoorwaarden. Met deze samenwerking dragen wij bij aan het lokale ondernemerschap. Want het hebben en houden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen in onze buurt een stuk prettiger.

Een persoonlijke bank in de buurt
Aastad Adviesgroep zit bij u in de buurt en u kunt gewoon even binnenlopen. Dan treft u altijd bekende en vertrouwde gezichten. Wij nemen de tijd voor onze klant en zetten graag een stapje extra.
Daarbij kunt u voor uw hele gezin voor alle financiële diensten bij u terecht, alles onder één dak.

U bent welkom bij ons op kantoor
Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. Graag tot snel.

Aastad Adviesgroep
Vriezenveenseweg 122
7602AK Almelo
0546-822221