Coronavirus

Beste relatie,

Het coronavirus (COVID-19) heeft ons allen in de greep! Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen hebben we de reeds ingevoerde maatregelen aangescherpt. Vanaf maandag 16 maart:

  • Plannen wij alleen nog een bezoek als de communicatie niet via telefoon, email of post mogelijk is. Neem voordat u ons wilt bezoeken contact op om te bespreken of een bezoek echt nodig is.
  • Hebben wij onze voordeur tijdens kantoor uren op slot. U kunt in noodzakelijke gevallen aanbellen of gebruik maken van onze brievenbus.
  • Verzoeken wij mensen die klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ons kantoor niet te bezoeken.
  • Vragen wij onze klanten en medewerkers om maatschappelijk verantwoord en gewenst op te treden conform de gestelde richtlijnen van het RIVM. Zoals anderhalve meter afstand houden.
  • Verzoeken wij u alleen geld te storten of op te nemen als dit strikt noodzakelijk is.
  • Is het aantal werkplekken per werkruimte verminderd waardoor er een aantal medewerkers thuis werkt.
  • Hebben wij interne afspraken gemaakt binnen het team over gezondheid op de werkvloer.

Uiteraard zijn we zoals gewoonlijk telefonisch bereikbaar voor al uw lopende zaken en financiële vragen. Ons team staat u vanuit kantoor of huis graag te woord. Telefonisch: 0546-822221 of mail ons op info@aa-stad.nl

Belt u ons ook gerust als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw geplande reis en de dekking op uw annuleringsverzekering. Bent u ondernemer? Ook dan zijn wij je graag van dienst!

Meer informatie 
Algemeen: Website Rijksoverheid over corona 
Gezondheidsvragen: RIVM 
Verzekeringsvragen: Verbond van Verzekeraars 
V&A pagina verzekeraars: Adfiz corona dossier
Ondernemersvragen: MKB Nederland
Kamer van Koophandel: Coronaloket
Vragen over reizen naar buitenland: Ministerie van Buitenlandse Zaken 

Wij volgen als kantoor de adviezen en maatregelen van het RIVM. Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip.