Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden vormen de basis van elke verzekering. Ze bepalen de randvoorwaarden van de verzekeringsovereenkomst en bewaken de belangen van zowel de verzekeringsnemer als de verzekeraar.

Hoewel het belangrijke informatie is, heeft vrijwel niemand er zin in om daar eens lekker in te duiken. Mocht dit wel nodig zijn? Dan zijn ze voor u beschikbaar. 

Bekijk uw polisvoorwaarden:

Bekijk de speciale polisvoorwaardensite van CDS Verzekeringen. Op deze site vindt u informatie over de polisvoorwaarden en de vervaldata die bij de door u afgesloten verzekering(en) horen.

U dient hiervoor uw polisnummer bij de hand te hebben!

Omdat Aastad als onafhankelijk adviseur met groot aantal verzekeraars samenwerkt, verwijzen wij u naar het uitgebreide overzicht van online polisvoorwaarden. Deze dienst wordt aangeboden door MoneyView.

Staan de polisvoorwaarden die u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Als startende ondernemer meerdere (online) contacten met andere maatschappijen gezocht en nergens is er iemand die zegt "Ik ga het voor je regelen". Na het contact met Aastad een partij gevonden die je bijstaat en ontzorgd. Ik heb dan ook alle onderdelen vakkundig ondergebracht en hierin is alles tot in de puntjes geregeld. Ik wordt nog vaak verrast door hun goede service en kwaliteit waardoor ik mij kan richten op mijn core business. Zakelijk contact met een personal touch kenmerkt inmiddels dan ook onze goede samenwerking.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...