Verzekeringen

Zowel privé als zakelijk bestaat het leven uit keuzes maken en dus ook uit het nemen van risico’s. Het is belangrijk hier inzicht in te krijgen en risico’s proberen te verkleinen. Aastad is gespecialiseerd in het persoonlijk inventariseren van uw situatie en u te adviseren over de verzekeringen die hier het beste bij aansluiten.

Privé verzekeringen

Wij adviseren u graag over onder andere uw woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering en zorgverzekering. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor voorzieningen bij overlijden of voor een aanvullende oudedagsvoorziening.

Bedrijfsmatige verzekeringen

U kunt ook bij ons terecht voor verzekeringen voor u als ondernemer, uw onderneming en voor uw personeel. Voor uw bedrijf kunt u hierbij denken aan een opstalverzekering, goederen-/inventarisverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, transportverzekering, bedrijfsrechtsbijstandverzekering of een kredietverzekering. Voor u als ondernemer kunt u denken aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering of voor uw personeel aan een verzuimverzekering en WIA-verzekeringen.

Aastad Adviesgroep Almelo

Wij lichten graag onze dienstverlening nader toe in een persoonlijk gesprek. Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neemt dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! Een aantal verzekeringen is via onze website direct online te regelen.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
De adviseur heeft ons voorzien van heldere informatie rondom een hypotheek voor ons eerste huis. Het gesprek was leuk en interessant, hij heeft ons een goed gevoel en duidelijke informatie gegeven.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...