Sponsor K.V. Niej Haarbig

Aastad Adviesgroep, nieuwe sponsor van Klootschietersvereniging Niej Haarbig uit Harbrinkhoek.
 
Sinds zondag 16 augustus is Aastad Adviesgroep één van de nieuwe trotse sponsoren van Klootschietersvereniging Niej Haarbig uit Harbrinkhoek. Voor de komende 10 jaar zijn we verbonden aan deze mooie klootschietersvereniging waarvan Jeroen Oude Avenhuis, één van de medewerkers/eigenaren van ons bedrijf, de penningmeester is. Op de foto ondertekend Jeroen namens Aastad Adviesgroep het sponsorcontract in bijzijn van een van de bestuursleden van de vereniging.
 
Klootschietersvereniging Niej Haarbig telt momenteel zo’n 90 leden en herbergt een aantal zeer goede klootschieters welke zowel nationaal als internationaal op het hoogste niveau meeschieten, waaronder de regerend Europees Kampioen op het veld.
 
De vereniging is laagdrempelig en iedereen kan hier lid van worden. Er wordt geschoten door de hogere teams in fanatiek wedstrijd verband en voor diegene die wat minder goed kunnen schieten in teamverband op een lager niveau. Plezier in de sport staat voorop en naast het klootschieten zijn er veel gezellige feestjes voor een echt clubgevoel.
 
 
We zijn als Aastad Adviesgroep trots dat we deze verenging de komende 10 jaar financieel mogen ondersteunen en als tegenprestatie prijken we met ons logo op de sportkleding die zij dragen.