Reviews

Prettig gesprek, duidelijke uitleg over opties en mogelijkheden. Bij vragen goed bereikbaar. Bij het ondertekenen van de hypotheekakte zelfs aanwezig zijn was super!

Gineke (via Advieskeuze.nl)

Wij zijn overgestapt met al onze verzekeringen en hypotheek van Prive en de zaak naar Aastad Adviesgroep in Almelo omdat wij bij de vorige het gevoel hadden dat wij een nummer waren, en vanaf het eerste gesprek tot de totale afhandeling en mutatie van alle verzekeringen en hypotheek werden hier zeer serieus en professioneel door hun opgepakt.

Frank ten W.

Alles word netjes tot in de puntjes uitgelegd. Voor vragen kun je altijd bellen of mailen en je hebt vrijwel direct antwoord.

Dion

De adviseur neemt de tijd, is accuraat en komt zijn afspraken na. En is erg vriendelijk.

Mevrouw bos

Zeer flexibel in het maken van een afspraak, heel fijn! We konden snel terecht.

Kim (via Advieskeuze.nl)

We hebben onze eerste woning gekocht en hadden deskundig advies nodig. De medewerkers van Aastad hebben ons super goed geholpen bij het adviseren, begeleiden en afwikkeling van onze hypotheek. Daarnaast ook uitstekend geholpen met het afsluiten van onze verzekeringen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Marlies (via Advieskeuze.nl)

De adviseur dacht met ons mee, gaf zeer goed advies, en heeft voor ons de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld.

Piet (via Advieskeuze.nl)

We zijn goed geholpen. Alle vragen werden duidelijk beantwoord, afspraak maken kon op gewenste tijden. Dit was geen enkel probleem!

Shannon (via Advieskeuze.nl)

Wij zijn ontzettend goed geholpen door onze hypotheekadviseur. De ‘beginfase’ van het kopen van ons huis verliep via een ander Adviesbureau. Hier bleven veel dingen onduidelijk, kregen geen antwoorden op vragen en kregen onjuist advies. Gelukkig konden wij, na een tip van familie, zeer snel terecht bij onze huidige adviseur. Na 1 gesprek was ons zoveel meer duidelijk, terwijl wij al 4 gesprekken achter de rug hadden bij het vorige Adviesbureau. Wat een verademing! Zeer goede service, er werd de tijd voor ons genomen. Er werd meegedacht met ons en dat is precies wat wij nodig hadden.

Marjolein (via Advieskeuze.nl)

De adviseur heeft ons voorzien van heldere informatie rondom een hypotheek voor ons eerste huis. Het gesprek was leuk en interessant, hij heeft ons een goed gevoel en duidelijke informatie gegeven.

Daan (via Advieskeuze.nl)

Oplossingsgericht vanwege complexiteit met overgangskrediet bij Hypotheek

Tom (via Advieskeuze.nl)

Heb een verzoek gedaan om mijn verzekering`s papieren eens goed door te lichten, heb toen bezoek gehad van Jeroen Oomens. Een zeer prettige en keurige adviseur die zijn tijd neemt om je uitstekend te adviseren. En scheelt me nu ook nog eens meer dan 30 euro in de maand t.o.v. “glashelder”. Alle medewerkers zijn vriendelijk, deskundig, reageren super snel op situaties, direct contact verloopt altijd uitstekend, betrouwbaar en alert. Denken mee en geven duidelijk advies. Aastad is een aanrader voor iedereen die een persoonlijke benadering waardeert!

Yaxchilan Parera

Ik ben blij, dat alle verzekeringen, zowel privé als zakelijk bij Aastad Adviesgroep ondergebracht zijn. Zijn er probleempjes worden die direct opgelost.

Sabine van Nieuwenhoven

Als startende ondernemer meerdere (online) contacten met andere maatschappijen gezocht en nergens is er iemand die zegt “Ik ga het voor je regelen”. Na het contact met Aastad een partij gevonden die je bijstaat en ontzorgd. Ik heb dan ook alle onderdelen vakkundig ondergebracht en hierin is alles tot in de puntjes geregeld. Ik wordt nog vaak verrast door hun goede service en kwaliteit waardoor ik mij kan richten op mijn core business. Zakelijk contact met een personal touch kenmerkt inmiddels dan ook onze goede samenwerking.

Jeroen Duijm - Olympia Almelo

Ik word altijd goed geholpen door Aastad. Duidelijke communicatie, persoonlijke en vriendelijke benadering, altijd snel en proactief meedenken.

Auke van der Meer

Prima advies. Ik ben blij dat ik al mijn verzekeringen bij Aastad heb ondergebracht. Ik heb hier echt weer het ouderwetse gevoel dat er naar je wordt geluisterd en dat ze doen wat ze zeggen en niet alleen maar aan de dollar tekens denken.

E Nijland

Goed advies, goede hulp bij problemen en professioneel meedenken. De laagdrempelige organisatie met daarbij het leuke maar professionele contact, maakt mij een tevreden klant.

Koen Kruidenier

Advies op maat en er werd vooral ‘lekker normaal’ gehandeld. Bij mijn zoektocht naar een passende hypotheekadviseur meerdere instanties gesproken, met wisselende ervaringen. Tijdens dit adviesgesprek werd erg ruim de tijd aan mij, mijn situatie en mijn vragen besteed.

sdwebdesign

Heldere uitleg, ook wat betreft de hypotheek. Betaling is een vast bedrag. Bedrijf staat voor alle vragen klaar.

via independer

Al heel wat jaren met alle tevredenheid verzekerd via Aastad Adviesgroep.

Naftali Leatemia