7 april: NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. En voor u als verkoper is dit een mooie kans om uw woning onder de aandacht te brengen. Wij geven u handige tips om te onthouden voor de NVM Open Huizen Dag.

 

U zoekt een huis

Voordat u naar een huis gaat kijken, wilt u natuurlijk optimaal voorbereid zijn. Stel daarom een wensenlijst op. Hoeveel slaapkamers zoekt u? Wat is de maximale afstand die u bereid bent te reizen naar de supermarkt? Dit zijn belangrijke dingen om rekening mee te houden tijdens de zoektocht naar een geschikte woning. Ook is het belangrijk om te weten wat de omgeving is. Onderzoek dit vooraf zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Tegelijkertijd moet u weten wat de financiële mogelijkheden zijn. Wat kunt u maximaal lenen? Aastad Adviesgroep kan u hierbij helpen. Vraag daarom een gratis oriënterend gesprek aan, zodat u weet hoeveel u kunt lenen! Na het gesprek weet u precies het maximale budget, samen met de prijsklasse waarin u kunt zoeken. Maak direct een afspraak of bel ons op 0546-82 22 21.

U bent verkoper

Uit onderzoek blijkt dat van de woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag, 12 weken later 47% is verkocht. De NVM Open Huizen Dag wordt slechts twee keer per jaar georganiseerd, dus laat het moment niet aan u voorbij gaan.

Zorg er daarnaast voor dat uw huis opgeruimd en netjes is. Een goede sfeer en eerste indruk zijn cruciaal bij de verkoop van de woning. Daarnaast is het goed om de bezoekers rustig rond te laten kijken. Dring dus zeker niet aan en maak er niet teveel een verkooppraatje van, maar wees eerlijk en besef dat mensen slechts komen om te oriënteren.

Welke woningen doen mee?

Deelnemende woningen kunt u vinden via Funda. Daar kunt u zoekcriteria invullen om de perfecte woningen te vinden. Laat dit moment zeker niet liggen, want het is een dag ongedwongen binnenkijken in een (andere) woning!