Nieuwe polis administratie

Per 1 mei 2023 gaan wij over naar een nieuw systeem voor de polis administratie. 

Vanaf dat moment zal Aastad Adviesgroep zelf de premie incasseren en een eventuele schade aan u uitbetalen. Heeft u een machtiging afgegeven voor automatische incasso? Dan loopt deze ongewijzigd door onder ons Incassant ID NL92ZZZ060418930000.

Dit betekent dat de volledige administratieve afwikkeling van uw verzekeringen door Aastad Adviesgroep wordt uitgevoerd, waardoor wij u nog sneller en efficiënter van dienst kunnen zijn.

Voor u zijn er verder geen veranderingen. Uw premie blijft ongewijzigd! De polisvoorwaarden veranderen in sommige gevallen wel, uitsluitend in uw voordeel, doordat we een uitbreiding hebben in het aantal verzekeraars waarvoor wij mogen adviseren en bemiddelen.

Tijdelijk geen polismap app.
Heeft u de ‘Mijn Polismap’ app gedownload? Door de overstap naar onze nieuwe polisadministratie komt de huidige app te vervallen. Wij zorgen op korte termijn voor uw nieuwe Aastad app en houden u op de hoogte.

Nationale Nederlanden alarmnummer
Heeft u op uw doorlopende reis-/of annuleringsverzekering Nationale Nederlanden als verzekeraar staan? Dan dient u  bij calamiteiten het volgende alarmcentrale telefoonnummer te gebruiken: +31(0)26 400 23 90

Heeft u vragen?
Neemt u dan tijdens kantooruren contact met ons op telefoonnummer 0546–822221 of stuur een e–mail naar: info@aa–stad.nl. Wij helpen u graag!