Mijn Polismap App

Als uw adviseur vinden wij het belangrijk om u persoonlijk advies te kunnen geven. Direct contact telefonisch, aan de balie of middels een afspraak is daarbij onmisbaar. Wij willen onszelf dan ook niet vervangen door een app. Wel willen wij u van alle gemakken voorzien die de technologie ons te bieden heeft. Om die reden kunt u gebruik maken van de app als aanvulling op onze dienstverlening. Best prettig om 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid te hebben uw verzekeringen in te zien.

Met de mijn Polismap app heeft u altijd al uw polisbladen bij de hand en kunt u direct contact krijgen met uw contactpersoon of het volgen van uw schademelding. Daarnaast is het ook handig dat u altijd de groene kaart voor uw voertuig bij u heeft als u onderweg bent.

Hoe werkt het?
Als relatie van Aastad Adviesgroep kunt u gebruik maken van deze app. Middels iDIN of doormiddel van identificatie vragen kunt u de app activeren. Vervolgens kunt u uw gegevens beschermen met gezichtsherkenning, TouchID of een persoonlijke toegangscode.

  • Uw polis gegevens direct inzien
  • Chatten of een bericht achterlaten aan Aastad
  • Mee kunnen kijken als wij uw schade behandelen
  • Documenten veilig toevoegen aan uw dossier
  • Uw groene kaart direct bij de hand na een schade

Download direct: