Je woning verhuren?

Woning kopen om te verhuren? Nu eerder mogelijk!

De vraag naar woningen voor de verhuur is de laatste jaren fors gestegen. De Woonfonds Woningverhuur Hypotheek maakt het mogelijk om een huis te kopen om te verhuren. In tegenstelling tot een eigen woning heeft u voor een woning voor de verhuur fors meer eigen geld nodig. Vanaf heden financiert Woonfonds tot 80%. Hierdoor heeft u nu minder eigen geld nodig. Ze staan 3 woningen naast de eigen woning toe en kamerverhuur aan familie is mogelijk.

  • Verhuur, ook aan uw kind(eren) of ouder(s)
  • Kamerverhuur aan familie is mogelijk

Minder eigen geld nodig
Bij De Woonfonds Woningverhuur Hypotheek heeft u minder eigen geld nodig. Ze financieren tot maar liefst 80% van de waarde in verhuurde staat. Tijdelijk vergoeden ze ook € 500,- van uw taxatiekosten na passeren.

Meer mogelijkheden
Wat dacht u van het rekening houden met de huuropbrengsten bij uw maximale hypotheekberekening? Of het verhuren aan een familielid? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lage maandlasten
50% van de woningwaarde in verhuurde staat mag aflossingsvrij gefinancierd zijn. Hierdoor houdt u maandelijks meer geld over.

Aastad Advies is een geselecteerde onafhankelijke adviseur die de Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds mag adviseren. Onze adviseurs hebben deelgenomen aan speciale informatiebijeenkomsten en hebben hierdoor bewezen kennis van de verhuurmarkt. Meer weten? Wij helpen je graag! Stuur ons een berichtje voor een gratis oriëntatie gesprek.