Wij zijn Regiobank

Een complete bank

Een bank voor betalen, sparen en uw hypotheek. Alles onder één dak.

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt.  De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders.

werkwijze-2
buurt bank

Bij u in de buurt

U bent bij ons geen rekeningnummer. U wordt bij Aastad geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Wij weten wie u bent en wat er speelt in uw omgeving.  

Zo zijn wij altijd dichtbij en betrokken. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met vaste contactpersonen.

Altijd welkom

We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven. Aastad Adviesgroep beschikt over een kas functie. U kunt dus ook stortingen doen voor uw privé en/of zakelijke bankrekening.

Bij ons kunt u tijdens kantoor uren altijd even binnenlopen.
U bent welkom!

Collin Ankone
   Adviseur binnendienstContact opnemen
Bank zonder poespas

Zonder poespas

De producten van de RegioBank kenmerken zich door gunstige rentetarieven en heldere voorwaarden.

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Heb een verzoek gedaan om mijn verzekering`s papieren eens goed door te lichten, heb toen bezoek gehad van Jeroen Oomens. Een zeer prettige en keurige adviseur die zijn tijd neemt om je uitstekend te adviseren. En scheelt me nu ook nog eens meer dan 30 euro in de maand t.o.v. "glashelder". Alle medewerkers zijn vriendelijk, deskundig, reageren super snel op situaties, direct contact verloopt altijd uitstekend, betrouwbaar en alert. Denken mee en geven duidelijk advies. Aastad is een aanrader voor iedereen die een persoonlijke benadering waardeert!

Nieuws

Zomervakantie 2017 - 01-07-2017

De zomervakantie begint bijna. Vele Nederlande...

Ouders houden weinig toezicht op financiën kind - 09-06-2017

Lenen en uitgeven van geld vaak blinde vlek Al...