Wij zijn Regiobank

Een complete bank

Een bank voor betalen, sparen en uw hypotheek. Alles onder één dak.

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt.  De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders.

werkwijze-2
buurt bank

Bij u in de buurt

U bent bij ons geen rekeningnummer. U wordt bij Aastad geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Wij weten wie u bent en wat er speelt in uw omgeving.  

Zo zijn wij altijd dichtbij en betrokken. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met vaste contactpersonen.

Altijd welkom

We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven. Aastad Adviesgroep beschikt over een kas functie. U kunt dus ook stortingen doen voor uw privé en/of zakelijke bankrekening.

Bij ons kunt u tijdens kantoor uren altijd even binnenlopen.
U bent welkom!

Collin Ankone
   Adviseur binnendienstContact opnemen
Bank zonder poespas

Zonder poespas

De producten van de RegioBank kenmerken zich door gunstige rentetarieven en heldere voorwaarden.

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
We hebben onze eerste woning gekocht en hadden deskundig advies nodig. De medewerkers van Aastad hebben ons super goed geholpen bij het adviseren, begeleiden en afwikkeling van onze hypotheek. Daarnaast ook uitstekend geholpen met het afsluiten van onze verzekeringen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Nieuws

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...

Tips voor uw zorgverzekering - 11-12-2017

U wilt natuurlijk het hele jaar door goed verz...