Mijn Polismap App

Download direct:

Altijd inzicht in uw verzekeringen

Met de mijn Polismap app heeft u altijd al uw polisbladen bij de hand en kunt u direct contact krijgen met uw contactpersoon of het volgen van uw schademelding. Daarnaast is het ook handig dat u altijd de groene kaart voor uw voertuig bij u heeft als u onderweg bent.

Hoe werkt het?
Als relatie van Aastad Adviesgroep kunt u gebruik maken van deze app. Middels iDIN of doormiddel van identificatie vragen kunt u de app activeren. Vervolgens kunt u uw gegevens beschermen met gezichtsherkenning, TouchID of een persoonlijke toegangscode.

Mijn Polismap app voordelen

Als uw adviseur vinden wij het belangrijk om u persoonlijk advies te kunnen geven. Direct contact telefonisch, aan de balie of middels een afspraak is daarbij onmisbaar. Wij willen onszelf dan ook niet vervangen door een app. Wel willen wij u van alle gemakken voorzien die de technologie ons te bieden heeft. Om die reden kunt u gebruik maken van de app als aanvulling op onze dienstverlening. Best prettig om 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid te hebben uw verzekeringen in te zien.

  • Uw polis gegevens direct inzien
  • Chatten of een bericht achterlaten aan Aastad
  • Mee kunnen kijken als wij uw schade behandelen
  • Documenten veilig toevoegen aan uw dossier
  • Uw groene kaart direct bij de hand na een schade

Waarmee kunnen wij u helpen?

Met de vernieuwde Mijn Polismap app hebben we niet alleen de look en feel wat moderner gemaakt, maar er is ook onder de motorkap flink wat gewijzigd. Het is nu mogelijk om een chat te starten met ons kantoor. Op deze manier kunt u vanaf nu ook in contact komen met Aastad.

Heeft u bijvoorbeeld een vraag of de dekking van uw verzekering? Of wilt u uw IBAN nummer wijzigen? Via de chat komt uw vraag direct in ons systeem en beantwoorden wij uw vraag, tijdens kantoor uren, op de zelfde dag.

Daarnaast is het ook mogelijk om documenten mee te sturen. Zoals een foto van uw schade of het taxatierapport van uw oldtimer. Hiermee heeft u de mogelijkheid om via een beveiligd kanaal direct en geïntegreerd met ons polis systeem te communiceren.  Komt u liever langs bij ons aan kantoor? Dan is dat uiteraard geen probleem!

Correcte en snelle schadeafwikkeling doen we samen

Wij helpen u graag bij het afwikkelen van uw schadeclaim. U kunt via de app met ons meekijken, maar ook zelf documenten en/of foto’s toevoegen. Zo kunt u snel uw schademelding indienen en beschikken wij over de correcte gegevens voor behandeling van uw claim.

Is uw schade afgewikkeld, maar wenst u op een later moment de gegevens in te zien? Dan is dit ook mogelijk via de app.