Pensioenen

Voor uw persoonlijke pensioen

Veel mensen sparen als appeltje voor de dorst. Om later iets achter de hand te hebben. Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om op aantrekkelijke manieren extra pensioen te sparen. Of als aanvulling op de oude dag. In dat geval zet u uw geld vaak wat langer vast.

Doorgaans ontvangt u dan ook een hogere rente. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank adviseert Aastad u graag hoe u het beste kunt sparen.

pensioenadviesPensioenadvies op maat

Pensioenadvies is een specialisme. Om die reden participeert Aastad Adviesgroep in Pensioen Advies Twente voor een optimale dienstverlening op het gebied van pensioenen.

Het advies, beheer en de administratie van collectieve pensioencontracten, DGA’s, werkgevers en werknemers zijn bij Pensioen Advies Twente in goede handen.

Waarmee kan Pensioen Advies Twente u helpen?

Pensioen Advies Twente geeft u graag advies.

  • Persoonlijke benadering
  • Volledig administratief beheer
  • 100% onafhankelijk advies
  • Wft-gecertificeerd
  • Advies, beheer én controle

Onafhankelijk pensioenadvies

Als u een pensioenadviseur in Almelo heeft gevonden, dan verwacht u natuurlijk een onafhankelijk advies.

De onafhankelijkheid van pensioen advies twente is gewaarborgd, omdat er geen belangen zijn met pensioenaanbieders. Wij bekijken welke pensioenoplossing het beste is voor uw situatie.

Een advies over uw pensioen op maat van een pensioenadviseur in uw omgeving! Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Denkt u wel eens na over wat u gaat doen als u met pensioen bent? Wilt u reizen, verhuizen of zeilen? Of droomt u van iets anders? Na een leven lang hard werken, wilt u uiteraard een goed pensioen krijgen… en dat kan! Veel Nederlanders sparen via hun werkgever voor hun pensioen. Maar weet u precies hoeveel u heeft opgebouwd? Of wat de gevolgen van de voorgenomen nieuwe pensioenregels zijn voor uw inkomen van later? De kans dat u een pensioengat hebt of krijgt, wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Pensioen helder in beeld

Om duidelijkheid te krijgen over uw inkomen na uw pensionering, is gedegen pensioenadvies onmisbaar. Pensioen Advies Twente kan uw huidige pensioenopbouw helder in kaart brengen en samen met u bepalen of uw lopende regelingen voldoen. Daarnaast berekenen wij de fiscale jaarruimte die u heeft om slim te sparen en adviseren wij u over uw mogelijkheden.

De kosten van pensioenregelingen zijn in de afgelopen jaren sterk gedaald. Wij adviseren u over de pensioenregeling die bij uw bedrijf en uw medewerkers past. Goed geregeld! 

Heeft u al een pensioen voor uw medewerkers afgesloten, loopt de contractperiode af of twijfelt u over uw huidige pensioen?

Laat ons dan een Pensioenscan uitvoeren. Daarmee krijgt u een second opinion waarmee u eventueel maatregelen kunt nemen tegen het einde van het contracttermijn.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Als startende ondernemer meerdere (online) contacten met andere maatschappijen gezocht en nergens is er iemand die zegt "Ik ga het voor je regelen". Na het contact met Aastad een partij gevonden die je bijstaat en ontzorgd. Ik heb dan ook alle onderdelen vakkundig ondergebracht en hierin is alles tot in de puntjes geregeld. Ik wordt nog vaak verrast door hun goede service en kwaliteit waardoor ik mij kan richten op mijn core business. Zakelijk contact met een personal touch kenmerkt inmiddels dan ook onze goede samenwerking.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...