Second Opinion Service

Natuurlijk, u hebt een druk bezet leven en haalt dagelijks het maximale uit gezin én zaak. Hierdoor kan de aandacht voor bijkomende zaken, zoals uw verzekeringen, er soms bij inschieten. Vraag vrijblijvend een second opinion aan.

U heeft uw verzekeringen al een keer geregeld. Of uw heeft hiervoor een advies gekregen. Maar Klopt dit (nog) wel? Is dit voor u wel het best denkbare? Het belangrijk dat ook faciliterende voorzieningen zoals uw (zakelijk) verzekeringspakket goed op orde zijn en blijven.

Met de Second Opinion Service van Aastad adviesgroep krijgt u inzicht of alles nog up-to-date is.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Een term uit de gezondheidszorg. Uw gezondheid is immers een van de belangrijkste zaken in uw leven. Maar uw financiële gezondheid dan? Wij lichten de door u getroffen voorzieningen door op alle mogelijke risico’s, samen met de specifieke situatie van uw gezin of kantoor.

Na het in kaart brengen van de risico’s beoordelen wij of de getroffen voorzieningen voldoende zijn, dat er hiaten aanwezig zijn of juist overlappingen. Wij kunnen u een onafhankelijk advies geven, gebaseerd op een risicoanalyse van uw situatie. U geeft uiteindelijk zelf aan op welke manier u met risico’s wenst om te gaan. Verzekeringen afsluiten of bijvoorbeeld besparen en uw reserves aanwenden.

Uiteraard beoordelen wij ook de kwaliteit m.b.t. voorwaarden en premie. Appels met appels! Vervolgens gaan wij na of er wellicht aantrekkelijkere alternatieven zijn. Een second opinion kan u dus ook financieel voordeel opleveren. Maar het belangrijkst is natuurlijk dat uw voorzieningen (weer) perfect op orde zijn.

U wilt toch ook niet voor verrassingen komen te staan bij schade?

Wij gaan graag met u in gesprek en doen dit geheel kosteloos!  

  • No Cure | No Pay
  • Veilig en verantwoord
  • Volledig onafhankelijk

Vraag een second opinion aan

Ons kantoor heeft meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn niet alleen vakspecialisten, maar ook doelgericht en meedenkend. Maak gebruik van onze expertise en vraag direct een second opinion aan.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
De adviseur dacht met ons mee, gaf zeer goed advies, en heeft voor ons de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...