Ondernemersscan

Weet u welke risico’s u als ondernemer en uw bedrijf loopt? Met de Ondernemersscan van Aastad zetten wij samen met u in een vrijblijvend gesprek de belangrijkste gevaren op een rij. Wij adviseren u meteen met welke verzekeringen u de risico’s kunt afdekken.

Om op maat en voordelig verzekerd te zijn is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur beslist nodig. Want verzekeren is maatwerk.

In een vrijblijvend gesprek met onze adviseur brengen wij uw persoonlijke en bedrijfsmatige leven in kaart. Het gaat hierbij om uw financiële doelstellingen, maar ook om de risico’s die uw doelstellingen met zich meebrengen.

Vijf stappen naar een goed ondernemers advies

Als u bij Aastad aanklopt voor een verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?
2. Wat zijn mogelijke oplossingen?
3. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?
4. Welke oplossing is voor u het best?
5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij uw wensen?

Uitgebreide risico-analyse

Een risicoanalyse maakt duidelijk welke gevaren u loopt in uw branche. Zo kunt u gericht preventiemaatregelen nemen om schade te voorkomen. Daarnaast bepaalt het uw positie als ondernemer. Is uw huishouden bijvoorbeeld volledig afhankelijk van uw ondernemersinkomen? En wat denkt u van de positie van uw werknemers door bedrijfsongevallen en ziekte. Wij zetten het allemaal voor u op een rijtje.

Moet ik alle bedrijfsrisico’s verzekeren?

U hoeft als ondernemer zeker niet alle risico’s te verzekeren. Wat u het beste kunt verzekeren verschilt per situatie. Het soort bedrijf, de waarde van uw pand en inventaris, hoe kapitaalkrachtig u bent en het aantal medewerkers spelen een belangrijke rol in de afweging. Uiteindelijk bepaalt u zelf het risico dat u bereid bent te lopen: kunt en wilt u eventuele schade zelf betalen? Voor een goede afweging hebt u inzicht nodig in de risico’s van uw bedrijf.

Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden die aansluiten bij u als ondernemer. Maak een afspraak!

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Heb een verzoek gedaan om mijn verzekering`s papieren eens goed door te lichten, heb toen bezoek gehad van Jeroen Oomens. Een zeer prettige en keurige adviseur die zijn tijd neemt om je uitstekend te adviseren. En scheelt me nu ook nog eens meer dan 30 euro in de maand t.o.v. "glashelder". Alle medewerkers zijn vriendelijk, deskundig, reageren super snel op situaties, direct contact verloopt altijd uitstekend, betrouwbaar en alert. Denken mee en geven duidelijk advies. Aastad is een aanrader voor iedereen die een persoonlijke benadering waardeert!

Nieuws

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...

Tips voor uw zorgverzekering - 11-12-2017

U wilt natuurlijk het hele jaar door goed verz...