Compagnon

Veel ondernemingen zijn voor de continuïteit en winstgevendheid sterk afhankelijk van één of meerdere sleutelfiguren. Het overlijden van zo’n sleutelfiguur of compagnon, kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen.

Als een van de compagnons komt te overlijden, betekent dat vaak dat diens aandelen naar zijn/haar erfgenamen gaan. Het terugkopen van deze aandelen door de achterblijvende compagnon(s) kan een kostbare aangelegenheid zijn. 

COMPAGNONSVERZEKERING

Vennoten hebben de mogelijkheid een Compagnonsverzekering op elkaars leven af te sluiten. Bij overlijden van één van de vennoten keert de verzekering een bedrag ineens uit aan de ander. Omdat de één premie betaalt op het leven van de ander is daarover geen successierecht verschuldigd.

Zo kunt u zonder financiële zorgen het bedrijf voortzetten. De compagnonsverzekering kent een scherp tarief.

Wilt u meer informatie over een compagnonsverzekering?
Neem dan contact op met onze financieel adviseurs voor een offerte. U bent dan meteen verzekerd van een helder advies dat op uw persoonlijke omstandigheden en wensen is afgestemd.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Ik word altijd goed geholpen door Aastad. Duidelijke communicatie, persoonlijke en vriendelijke benadering, altijd snel en proactief meedenken.

Nieuws

Zomervakantie 2017 - 01-07-2017

De zomervakantie begint bijna. Vele Nederlande...

Ouders houden weinig toezicht op financiën kind - 09-06-2017

Lenen en uitgeven van geld vaak blinde vlek Al...