Ondernemer

ondernemerOndernemen brengt kansen en risico’s met zich mee. Voor u als ondernemer, uw onderneming en uw eventuele personeel, maar ook voor u persoonlijk. Aastad helpt ondernemers zoals u deze risico’s inzichtelijk te maken en te beheersen.

Of u nu Starter, ZZP-er, MKB-er of agrariër bent – met de bedrijfsverzekeringen via Aastad bent u goed en op maat verzekerd. De ondernemer staat centraal in ons advies. Want wat gebeurt er als U arbeidsongeschikt raakt?

Privé verzekeringen dekken geen zakelijke gebeurtenissen

Veel zelfstandigen denken dat ze al verzekerd zijn voor aansprakelijkheid omdat ze een WA verzekering en een rechtsbijstandverzekering hebben voor hun gezin. Maar privé verzekeringen geven geen enkele dekking bij schade die is ontstaan door bedrijfsmatige werkzaamheden. Andersom hoeft u uw auto niet apart te verzekeren voor privé en werkgerelateerd vervoer. Dit kunt u als aanvulling meeverzekeren.

Pakketverzekeringen

Sluit je meerdere soorten schadeverzekeringen in een pakket bij Aastad? dan heeft u recht op pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen u heeft, hoe hoger uw korting. Oplopend tot 12%. Daarnaast is het prettig dat alle verzekeringen overzichtelijk op 1 verzamelpolis worden weergeven. Dit scheelt de ondernemer al gauw extra administratie. Heeft u een schade? Dan is het ook direct duidelijk waar u moet zijn.

Speciaal voor een startende ondernemer en ZZP’er

Waarom zou je iets verzekeren als je het niet nodig hebt? Vooral als je als starter of ZZP’er goed je (vaste) kosten in de gaten moet houden, is het belangrijk dat je verzekering goed bij je bedrijf past. Om die reden hebben diverse verzekeraars speciale (pakket)verzekeringen die alleen de risico’s dekken die op uw situatie van toepassing zijn. Hierdoor kan de premie scherp blijven en bent u niet verzekerd voor gebeurtenissen die niet voorkomen in uw situatie.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor u en uw bedrijf of wilt u advies over uw huidige verzekeringen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★☆
4 5 1
Oplossingsgericht vanwege complexiteit met overgangskrediet bij Hypotheek

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...