Hypotheek advies

Aastad is dé hypotheekadviseur die u zoekt

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door onder andere uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst. Een hypotheekadviseur kan u hierover informeren

Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren. Bereken direct de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak.

Hypotheek nodig? Ga niet naar de bank!

Voor advies over een financieel product, zoals een hypotheek, kunt u naar een bank of naar een onafhankelijk hypotheekadviseur. Het verschil  is dat het advies van de bank zich beperkt tot de eigen producten van deze aanbieder. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt voor het advies een groot aantal producten van meerdere aanbieders. Kiest u voor één product of echt onafhankelijk advies?

Ga naar een onafhankelijk adviseur!

Maak voor onafhankelijk hypotheekadvies direct een afspraak met Aastad Adviesgroep voor een geheel vrijblijvend oriëntatie gesprek of bel ons. 0546 – 82 22 21

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ontzettend goed geholpen door onze hypotheekadviseur. De 'beginfase' van het kopen van ons huis verliep via een ander Adviesbureau. Hier bleven veel dingen onduidelijk, kregen geen antwoorden op vragen en kregen onjuist advies. Gelukkig konden wij, na een tip van familie, zeer snel terecht bij onze huidige adviseur. Na 1 gesprek was ons zoveel meer duidelijk, terwijl wij al 4 gesprekken achter de rug hadden bij het vorige Adviesbureau. Wat een verademing! Zeer goede service, er werd de tijd voor ons genomen. Er werd meegedacht met ons en dat is precies wat wij nodig hadden.

Nieuws

Zomervakantie 2017 - 01-07-2017

De zomervakantie begint bijna. Vele Nederlande...

Ouders houden weinig toezicht op financiën kind - 09-06-2017

Lenen en uitgeven van geld vaak blinde vlek Al...