Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door schade aan uw bedrijfsruimte of inventaris, hebt u (even) geen inkomsten meer. Uw vaste lasten lopen echter wel door. De Bedrijfsschadeverzekering vergoedt de gemiste nettowinst en de vaste lasten. U ontvangt een uitkering om de continuïteit van uw bedrijf veilig te stellen en de vaste kosten, zoals salaris en huur door te kunnen betalen.

De dekking van de bedrijfsschadeverzekering is ruim. Zo is omzetverlies door schade bij een naburig bedrijf (bijvoorbeeld een winkelcentrum of een andere publiekstrekker) of door schade bij toeleveringsbedrijven ook meeverzekerd.

Naast een bedrijfsschadeverzekering kunt, afhankelijk van uw branche, ook een verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld koelschade, reconstructie, machinebreuk of uw kasgeld.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Prima advies. Ik ben blij dat ik al mijn verzekeringen bij Aastad heb ondergebracht. Ik heb hier echt weer het ouderwetse gevoel dat er naar je wordt geluisterd en dat ze doen wat ze zeggen en niet alleen maar aan de dollar tekens denken.

Nieuws

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...

Tips voor uw zorgverzekering - 11-12-2017

U wilt natuurlijk het hele jaar door goed verz...