Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door schade aan uw bedrijfsruimte of inventaris, hebt u (even) geen inkomsten meer. Uw vaste lasten lopen echter wel door. De Bedrijfsschadeverzekering vergoedt de gemiste nettowinst en de vaste lasten. U ontvangt een uitkering om de continuïteit van uw bedrijf veilig te stellen en de vaste kosten, zoals salaris en huur door te kunnen betalen.

De dekking van de bedrijfsschadeverzekering is ruim. Zo is omzetverlies door schade bij een naburig bedrijf (bijvoorbeeld een winkelcentrum of een andere publiekstrekker) of door schade bij toeleveringsbedrijven ook meeverzekerd.

Naast een bedrijfsschadeverzekering kunt, afhankelijk van uw branche, ook een verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld koelschade, reconstructie, machinebreuk of uw kasgeld.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ontzettend goed geholpen door onze hypotheekadviseur. De 'beginfase' van het kopen van ons huis verliep via een ander Adviesbureau. Hier bleven veel dingen onduidelijk, kregen geen antwoorden op vragen en kregen onjuist advies. Gelukkig konden wij, na een tip van familie, zeer snel terecht bij onze huidige adviseur. Na 1 gesprek was ons zoveel meer duidelijk, terwijl wij al 4 gesprekken achter de rug hadden bij het vorige Adviesbureau. Wat een verademing! Zeer goede service, er werd de tijd voor ons genomen. Er werd meegedacht met ons en dat is precies wat wij nodig hadden.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...