Zorgverzekering vergelijken

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dit is het moment om u weer over uw zorgverzekering te buigen. Naar verwachting zullen deze weken maar liefst 6,8% van alle Nederlanders kiezen voor een andere zorgverzekering. De voornaamste reden dat er massaal wordt overgestapt, is de besparing die het oplevert. Soms scheelt een andere zorgverzekering al gauw enkele tientjes per maand.

kwalitatieve zorgverzekeringen met een scherpe premie

Mag u volgend jaar van uw zorgverzekeraar nog naar uw eigen fysio? Heeft u wel de juiste dekking? Wilt u besparen op uw zorgkosten maar toch goed verzekerd zijn? Bekijk het op onze gratis online zorgvergelijker en profiteer van de 10% korting op jaarbasis die wij voor u hebben bedongen.

Klik op onderstaande vergelijker en bekijk direct het voordeel dat jij kan halen!

zorgvergelijker

Volledige vrije keuze van zorgverlener met Stad Holland

Niet in onze vergelijker, maar zeker de moeite waard om te bekijken, is de zorgverzekering van Stad Holland. Al jaren lang een geroemde zorgverzekering, waarbij de beste mix tussen dekking, premie en volledig keuze vrijheid is gemaakt. Nieuwsgierig?

Komt u er niet uit of wilt u toch wat extra advies? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ontzettend goed geholpen door onze hypotheekadviseur. De 'beginfase' van het kopen van ons huis verliep via een ander Adviesbureau. Hier bleven veel dingen onduidelijk, kregen geen antwoorden op vragen en kregen onjuist advies. Gelukkig konden wij, na een tip van familie, zeer snel terecht bij onze huidige adviseur. Na 1 gesprek was ons zoveel meer duidelijk, terwijl wij al 4 gesprekken achter de rug hadden bij het vorige Adviesbureau. Wat een verademing! Zeer goede service, er werd de tijd voor ons genomen. Er werd meegedacht met ons en dat is precies wat wij nodig hadden.

Nieuws

7 april: NVM Open Huizen Dag - 27-03-2018

Zaterdag 7 april is het NVM Open Huizen Dag. ...

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...