Zorgverzekering vergelijken

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dit is het moment om u weer over uw zorgverzekering te buigen. Naar verwachting zullen deze weken maar liefst 6,8% van alle Nederlanders kiezen voor een andere zorgverzekering. De voornaamste reden dat er massaal wordt overgestapt, is de besparing die het oplevert. Soms scheelt een andere zorgverzekering al gauw enkele tientjes per maand.

kwalitatieve zorgverzekeringen met een scherpe premie

Mag u volgend jaar van uw zorgverzekeraar nog naar uw eigen fysio? Heeft u wel de juiste dekking? Wilt u besparen op uw zorgkosten maar toch goed verzekerd zijn? Bekijk het op onze gratis online zorgvergelijker en profiteer van de 10% korting op jaarbasis die wij voor u hebben bedongen.

Klik op onderstaande vergelijker en bekijk direct het voordeel dat jij kan halen!

zorgvergelijker

Volledige vrije keuze van zorgverlener met Stad Holland

Niet in onze vergelijker, maar zeker de moeite waard om te bekijken, is de zorgverzekering van Stad Holland. Al jaren lang een geroemde zorgverzekering, waarbij de beste mix tussen dekking, premie en volledig keuze vrijheid is gemaakt. Nieuwsgierig?

Komt u er niet uit of wilt u toch wat extra advies? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom Aastad?

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Erkende hypotheekadviseurs
  • Scherpe premie en ruime dekking
  • 100% onafhankelijk advies
  • Correcte en snelle schadeafwikkeling

Referenties

★★★★★
5 5 1
Als startende ondernemer meerdere (online) contacten met andere maatschappijen gezocht en nergens is er iemand die zegt "Ik ga het voor je regelen". Na het contact met Aastad een partij gevonden die je bijstaat en ontzorgd. Ik heb dan ook alle onderdelen vakkundig ondergebracht en hierin is alles tot in de puntjes geregeld. Ik wordt nog vaak verrast door hun goede service en kwaliteit waardoor ik mij kan richten op mijn core business. Zakelijk contact met een personal touch kenmerkt inmiddels dan ook onze goede samenwerking.

Nieuws

Schade door vuurwerk, ben ik verzekerd? - 28-12-2017

Oud en nieuw staat voor de deur. Dat betekent ...

Tips voor uw zorgverzekering - 11-12-2017

U wilt natuurlijk het hele jaar door goed verz...